torsdag ..

Nu är de änligen snart helg .. Längtar hem så himla mycke nu, vet inte riktigt varför ! Men vill hem till mannen ... Är så trött på detta väder och kursen vi håller på med .. Det är så himla tuuuur att jag har min Malin, hon är en klippa som jag kan luta mig mot ;) Fixar du den här kursen åt mig darling ??? ;P hehe ! Det som ska göras med Malin är en kvantitativ forskningsplan och en så hoppas vi att vi hinner klart med våran projektskiss till C-uppsatsen före jul (iaf bakgrunden), sen ska vi i en liten större grupp göra en designuppgift som ska lämnas in den 4/12 och sen examineras muntligt den 7/12, och sist men inte minst så ska vi också göra en kvalitativ innehållsanalys i en större grupp ... Visst har vi lite o göra ? Jag skulle vilja göra något mer, tycker att det känns så lite :P BLÄÄÄÄÄ det är så hemskt, vill bara inte och att det är grått o mörkt ute gör inte saken bättre .. Men men, det är väl bara o gilla läget .. Som sagt så äre tur att jag har min Malin :)
Idag så har vi iaf kommit igång med artikelsökningen till c-uppsatsen + att vi har fått en handledare så det känns ju bra .. Hoppas att det kommer rulla på i en bra takt !

Ikväll så har det inte hänt så mkt, tog en prommis med Ida runt sidsjön ... Det räckte gott och väl idag känner jag ! Både jag och Ida är rätt trötta i kroppen sen Body Pump passet igår, skapligt med träningsvärk i benen ..! De va ett tag sedan jag tränade ett sånt pass och det känns att man inte har använt dessa muskler på ett tag :P Men skönt va de, så himla härligt att känna sig slutkörd, då vet man att man har gjort något bra :)

Men nu har jag iaf intagit sängläge, började frysa som tusan för ett tag sedan så tog en låååång och suuuper varm dusch för att få upp värmen .. Känner mig fortfarande lite frusen men ligger under täcket nu så jag hoppas att jag får upp värmen igen :)
Har precis fått reda på att köket kommer den 4/12 :) Guud va skoj att få ett fiint kök .. Längtar !!


tar regnet aldrig slut ???

Ja de vette tusan alltså, undra om molnen har en vatten behållare som hela tiden fylls på eftersom att det aldrig tar slut .. Kan man bli annat än deppig när det är mörkt när man vaknar, det regnar, det är mörkt när man kommer hem från skolan och det regnar fortfarande .. Gillar INTE detta !! Har haft en ganska konstig dag, haft statestik föreläsning (oj oj oj va trååkigt), sen satt vi kvar på skolan efter lunch och försökte plugga men kom inte fram till så mkt måste jag säga .! Så jag och Lina drog hem för att ta en prommis runt sidsjön med Ida och Evelina, väldigt skönt måste jag säga .. Surra lite o rensa huvudet från alla tankar om framtiden (det är finns för många oroande tankar om framtiden)
Såå, vad händer ikväll då ?! Ja det är väl inte så mkt, ska försöka börja läsa lite ur den engelska boken . Vi är några i klassen som ska hjälpas åt och översätta 1 kap var och sedan skicka översättningen till varandra .. En suuper bra idé måste jag säga, det är ju inte direkt några kap. man ska läsa och inte är kap. nå korta heller så det är tur att vi har varandra :) Får se hur mycket jag orkar göra ikväll, är ganska trött faktiskt ! Ska nog lägga mig tidigt ..

Imorgon ska jag äntligen åka hem igen .. Saknar mannen så himla mycket när jag är här uppe . Tur att det inte är många månader kvar ! Förhoppningsvis iaf :) Har inte direkta planer ihelgen förutom att vi förmodligen ska åka till Ramsjö imorgon för att gratta mannens lillebror, och Robban ska jaga lite ... Får se hur länge jag stannar, som det ser ut nu så måste jag åka hem på fredag redan för jag ska rida lite ! Surrade lite med Frida om en eventuell dejt ihelgen också så vi får väl se vad de blir för skoj ! 

Har köpt en massa frukt som jag ska svulla i mig nu ikväll :) Finns det nå bättre än frukt ?? Hmmm, nja inte är det många saker som är godare ! Kanske godis ?? Haha neee ;P Well well, nu är det dags att avrunda och börja tänka på refrengen !! Chao ...


en sån dag ..

Ja inte kan man påstå att dagens föreläsning va den roligaste jag har varit på ... Tyvärr är det inte den sista :P Har fått böckerna idag också, kändes sådär när man plockade upp boken som är på engelska :( Den är tung som en sten, och hela den här kursen känns tung . Hoppas att man tar sig igenom den levande ! Har försökt plugga idag också, gått igenom anteckningarna, kändes nästan som att jag förstod det som stog där .. Haha, men bara nästan ;) Det blir mer plugg imorgon ! Ska försöka läsa lite ur tegelstenen faktiskt .. Inte ikväll dock, för då slocknar jag snabbare än jag hinner blinka ......
Har även hunnit med en tid hos sjukgymnasten idag, kom fram till att jag ska fortsätta med min TENS eftersom att den fungerar väldigt bra ! Har inte alls lika ont längre och det känns väldigt bra .. Ligger här och ferrar med min lilla TENS nu :) Grymt värre .

Just ja, det har hänt en rolig sak idag :) Jag har sökt jobb .. Som LEGITIMERAD SJUKSKÖTERSKA :D hihi .. Kan inte fatta att skolan snart är slut . Nu är det bara att hålla tummarna att man får de .. Och att man klarar utbildningen såklart :P annars blir det jobbigt .





söndagskväll

Jaha ja då va de söndagskväll .. Ganska gruvsamt faktiskt, vill inte ha måndag imorgon :(
Helgen har varit helt ok ändå, igår va jag ute på köpingen en sväng med min mor och köpte super snygga gardiner som ska sitta i det nyrenoverade köket efter jul :) köket kommer dock renoveras innan jul, jippi :) Kommer bli kanonfint .. Igår kväll så va jag i Delsbo och hoppade för Uffe och Skrutt skötte sig exemplariskt och det gjorde han även på dagens pass .. Han är bra duktig min prins :)
Kvällen blir lugn iaf, ska laga lite mat bara mannen kommer hem från affären och efter de blir det nog soffläge för båda två .. Imorgon går bilen mot Sundsvall med blandade känslor .. Är inte så sugen på att åka faktiskt, men det är ju skoj o träffa klasskompisarna ! Så det är väl bara o gilla läget, får åka hem igen på torsdag .. Denna vecka blir lite längre än dom tidigare så nu drar träningen igång på allvar . Malin och jag ska köra stenhårt ! Eller hur ? ;)


ensammens....

Ja här sitter jag alldeles alldeles ensammens ... Mannen är i skogen o fixar käk :P haha ! Hoppas att det går bra, har varit dåligt med älgar dom senaste helgerna .. Gårdagen va himla mysig, först hade R fixat himla gott käk, sen vilade vi lite på maten, sen tog vi en prommis till mamma o pappa för att surra lite, drack lite glögg också :) Julkänslor :D Sen tog vi våra rumpor och gick hemmåt igen .. Det är så skönt att bara ha en sån där lugn kväll, bara ta det som de kommer, inte ha en massa saker planerade, mys mys...
Idag blir ska jag på fyndet med mamma, sen hämta ett paket på ica, har köpt ett nytt täcke till Skrutt :) Gu va gla han kommer bli, det är så himla fint .. Sen ska jag faktiskt frisera han lite, manen är ju nere vid knäna snart (OACCEPTABELT) :) sen blire hoppning för hela slanten . Ska till Delsbo och hoppa för Uffe, kuul :)
Efter träningen har jag dock ingen aning om vad jag ska hitta på, får vänta o se va som dyker upp men lugnt blir det iaf ..

Ne nu ska jag göra mig klar för snart kommere mor o plockar upp mig :)


-5 grader

Minusgraderna är här ! Jag och Sandra var inte helt nöjda med de när vi skulle rida idag .. Som vanligt så hade man inte tage på sig tillräckligt med kläder, varför lär man sig aldrig ??? Det är ju samma sak varje år :P
Jaja, vad har hänt idag då ?! Jo jag har ride med Sandra, städat lite (myys fint hemma nu) och handlat lite mat, mycke mer än så har det inte blivit .. Ska bli skönt att bara ta det lugnt ikväll, Robban och jag ska nog åka o hyra en film efter maten :) gryymt ! Sen ska jag försöka hitta lite artiklar angående C-uppsatsen också, inte direkt det roligaste med kvällen men det måste göras ..
Just ja, va in på Kardemumma idag och såg att dom hade riktigt fina tallrikar .. Lila va dom, VILL HA :) Får flörta lite med prinsen, vem vet kanske blir det en julklapp :) hihi .. Det var faktiskt han som kom på den briljanta idén att vi ska istället för att köpa julklappar till varandra så ska vi köpa något tillsammans istället, det tyckte ja va kanon bra för jag vet ändå inte va jag ska köpa till honom :P Båda är lite sugen på att vi ska köpa en ny Tv tillsammans men jag är väl lite mer på att köpa något annat, typ tallrikar ;) Ne men vi får se, en ny Tv är ju inte helt fel de heller ! Undra va man ska köpa till övriga familjen då, tycker att det är svårast att köpa åt pappa faktikst ! Han får ta o skriva en önskelista :)
Årets första julbord är bokat iaf, den 28/11 i brännås .. Ni som inte har varit på deras julbord någon gång borde åka ! Det serveras hur god mat som helst, det är inte världens finaste lokal men bra nära världens godaste julmat :) Varför vi är där varje år är för att min pappa kommer därifrån, dom serverar faktiskt maten där han gick i skola som lillgrabb .. Well you should try it !
Nu ska jag försöka göra lite skoljobb så jag slipper senare :) So long !


Mörkt och kallt =

hösten är på väg att förändras till vinter, vilket både ger negativa och positiva känslor .. Det negativa är att kylan är så obeskrivligt hemsk tycker ja, men det är suuper mysigt med snö :) Så lite positiv får man nog allt va ..

Ja då va denna vecka i skolan gjord också :) Det känns verkligen som att det är lugnet före stormen, har gått två dagar nu i två veckor och ser man på veckorna som kommer så ser det heeeelt annorlunda ut !! Det kommer bli hårdkörning det är en sak som är säkert ..
Ska börja titta lite på C-uppsatsen ihelgen också, kolla om man hittar några artiklar, ska ju ha 15 st så man läre nog sätta igång som det känns . Men bra kommer de bli, det känner jag på mig :) Jag och Malla kommer fixa detta galant !

Det är iaf himla mysigt att vara hemma i ljusdal igen, med min prins ! Ska bara ta det lugnt ikväll, ligga o kika på tv skulle ja tro :) Sov så jädra dåligt igår, orolig i kroppen, kan vara massagen som spökar ... Men hoppas att det går bättre inatt . Är otroligt öm i hela ryggen idag, hon tröck nog hårdare än va vi båda trodde :) Men som sagt, hur skönt som helst va de iaf ! Får se va man hittar på imorgon, blir väl stallet o sen städa lite kanske . Ska iaf ligga i sängen lite extra länge på morgonen :) Sweet ..


Well well, So long !




Omvårdnad C

Ny kurs = nya krafter, haha det är bara va man tror ... Insåg idag att jag inte har sutte i den där skolbänken på 5 månader, det kändes också i handen när man skulle anteckna - jag fick ju kramp för tusan :) hehe .
Men nu är det verkligen sista rycket, kan inte fatta att det är så nära slutet nu ... Hmm o vart ska man ta vägen till sommarn, får man nå jobb tro ! Man kan ju iaf hoppas . C-uppsatsen ska jag skriva med min älskade Malin :) Kommer nog gå galant de, eller hur ? ;)

Va o fick massage idag, suuuuper skönt verkligen ... De va väl behövt om man säger så ! Och nu mår man som man förtjänar efter :P närå men är himla seg o har en skaplig huvudvärk men det är väl sånt som blir när man har fått en sån duvning som jag ..!


Ikea blev det idag också, med Malin :) Köpte en stjärna som jag ska ha i fönstret nu i jul, plus att jag har köpt tillbehör så att jag ska kunna konstruera min egna lilla adventsljusstake ! Den kommer bli kalasfin :)

RSS 2.0