sjuk

Då va det måndag igen .. Helgerna går så fort ! Denna helg har iaf varit proppfull med aktiviteter :P Ne men har varit i stallet hela helgen tror ja, nästan bott där ..... Nu har vi iaf flyttat och det känns kanon bra - äntligen får man göra som man vill ! Det dåliga med denna helg är att skrutt är halt :( Vet inte vad det är för fel, vetrinären som tittade på honom trodde att det antingen va en hovböld eller en blödning i hoven .. Men han har inte bilvit nå bättre ihelgen så vi ska ringa kliniken i Hudiksvall imorgon för att åka dit o kolla till honom ..

Avslutade helgen med att åka till Sundsvall igår kväll .. Va inge sugen på att åka tillbaka men nu är det inte långt kvar tills man är klar :) jippi . Är sjuk också, började känna av lite innan jag for, att det kröp i kroppen lixom . Hade feber inatt o tror att jag har det nu också .. Har iaf förhoppningsvis skrivit den sista tentan för denna utbildning :D Nu är det slut på plugg på kvällar och helger, så jäkla skönt ...


Ne nu ska jag fortsätta vila mig, måste bli frisk till helgen för på söndag är vi några brudar från klassen som ska åka till Vemdalen :D PARTY !

(höll på att glömma, fyller ju faktiskt år om exakt en vecka;P haha)


bättre sent än aldrig ....

Haha ja det kan man verkligen påstå .. Shit va längesen som jag skrev nån rad här då ..! Har totalt glömt bort detta i alla hets och kaos som har varit nu dom senaste veckorna .... Men men, nu kanske man är tillbaka på banan igen (man kan iaf hoppas) ..
Vad har hänt sen sist, jo en hel del ....... Det har varit jul och ett nytt år har kommit ! För att sammanfatta lite så har jag haft det kalas i mellandagarna, såå otroligt skönt att få vara hemma o bara ta det lugnt med nära och kära .. Nyår tillbringade vi i Norge, himla trevligt måste jag säga ... Men GUD så långt det va att åka !

KÖKET ÄR JU KLART :) hihi, men har tyvärr ingen kamera här i Sundsvall så det blir bilder lite senare ! Blev otroligt fint iaf :) Trivs som fisken i vattnet .. Så nu är det bara sovrummet kvar sen så är lägenheten i Tipp Topp skick måste jag säga :) . Eftersom att jag o R kom fram till att vi inte skulle köpa nå julklappar till varandra, att vi istället skulle köpa något tillsammans, så köpte vi oss en ny tv :) himla fin fakiskt :) hihi .. Många finesser som vi egentligen inte riktigt vet hur man ska använda men vi hinner nog lära oss :)

Men men, nu är man tillbaka och igång i Sundsvall iaf ... Full rulle med massa plugg ... Är fruktansvärt less nu faktiskt, det är en otroligt tråkig kurs för det första, sen blir man en aning trött när man sitter från 9 till 16 på dagarna och bara läser och diskuterar och läser och diskuterar ! Har varit helt slut på kvällarna nu den här veckan, somnat flera gånger när jag har kommit hem och sen ändå kunnat somna till natten och sovit som en stock hela natten ... HELT OTROLIGT !

Har också börjat mitt nya liv såhär efter att kylan har lämnat oss (fast som nu verkar ha kommit tillbaka) .. Har börjat träna igen, har haft en liten paus när vi hade så mkt plugg så jag hade ingen kraft kvar att träna .. Men nu så ska jag verkligen köra igång ! Har tränat måndag-onsdag denna vecka, körde en vilodag idag och imorgon blir det IndoorWalking på lunchen :) Har även fått med mig Malin som också ska börja på samma gym som mig, så då kommer det bli mycket roligare att träna när man har någon mer med sig som peppar och drar med en när man egentligen inte har någon lust fast man egentligen borde :) Hoppas verkligen att hon får nån bra deal med gymmet så hon slipper binda sig i 1 år bara ... Håller tummarna :D 
 Hmm, har sammanfattat i väldigt grova drag nu .. Det har egentligen inte hänt så mycket mer heller :P


Jo men just ja, en till sak som har hänt är att vi har blivit uppsagda från våran stallplats så vi flyttar ut på lördag till Simanbo med våra kusar .. Pappa ska även ta flytta dit sin nya stjärna lilla syster :P (Moa Talang) ... Det kommer nog bli bra .. Blev uppsagda på ett knepigt sätt men det är väl sånt man får leva med, orkar inte bry mig längre om människor som inte kan bete sig som vuxna människor ! Har inte alls något emot att bli uppsagd, vill dom göra de så visst, men det finns snyggare sätt att göra det på än de som skedde kan jag ju säga ! Lappar skrev man på dagis när man inte vågade annat ..... Aja, jag är inte bitter :) Vi kommer få det kanon bra, längtar faktiskt ... Det enda som är lite bittert nu är att min lill Skrutt kanske är sjuk, eller ja han haltar men har ingen feber, är inte just nå svuller och har ingen värme :( Men något galet är det, hoppas att det inte är något allvarligt ! Har hört att dom har sprungit som en toka i hagen nu dom senaste dagarna så han kanske har vrickat sig (hoppas) ... Vetrinären ska komma imorgon o kolla till honom så jag hoppas att hon kan hitta något fel så att man inte står där o inte vet va det är, det är förmodligen de värsta som finns, när man inte vet va det är för fel och man vet heller inte vad man ska göra för att åtgärda det !

IMORGON SKA JAG ÄNTLINGEN FÅ ÅKA HEM :D
Då ska jag garanterat krama min lilla Skrutt men ska även krama min älskade man som ligger hemma alldeles ensammens i lägenheten på HSB ... Saknar honom som en toka ..! Han är mitt <3 och betyder otroligt mycket för mig !




Oj, där va man ljus .. Hihi .. Längtar till sommaren, då är man klar med skolan (förhoppnigsvis) plus att jag får vara nära mina två prinsar :D

 
Min underbara prins nr 1 <3


Prinsen nr 2 :) hihi


RSS 2.0