tjohoo..

Är äntligen klar med mina artiklar ! Skönt ... Nu gäller det bara att skriva rent arbetet sen är det också klart .. Gud så duktig jag är :P haha !
Imorgon är det sista dagen på praktiken, känns sådär faktiskt ! Trivs väldigt bra och börjar få in alla rutiner så nu skulle man ha haft 4 veckor kvar . Det blir alltid såhär, tyypiskt .. :P


Imorgon så fyller prinsen 30 år .. Shit :) hihi !! En överraskning väntar honom imorgon, bus bus :) Hoppas att han blir glad iaf .. Presenten fick han ihelgen eftersom jag inte kan vara med honom imorgon för jag måste stanna här i Sundsvall :( Men han fick iaf en suuper snygg tröja från MQ, en Emilio tröja, skit fin verkligen .. Vi ska ju åka till Leksand 4-6/12 för att se Lars Winnerbäck med ett annat par så han fick den biljetten av mig också :)
Så grattis i förskott prinsen, imorgon tänker jag ringa och sjunga för dig :D 


Näe nu är det dags för att inta sängläge och kika på lite tv :)


Makeover !

Här kommer resultatet för fredagens makeover ... Är suuper nöjd, TUSEN TACK STINA :)

FÖRE
 

EFTER


BORTA BRA MEN HEMMA BÄST

Äntligen hemma på HSB igen :)
Imorgon ska jag åka till Stina och klippa+färga håret. Det kommer bli en extreme makeover kan jag lova :P Bilder på resultatet kommer .... Ser fram emot det på ett sätt men är o andra sidan lite rädd :P Är ju en liten fegis när det gäller mitt hår :) Tur att det är två trygga händer som ska ta hand om barret mitt ;)

Ne nu längtar jag tillbaka till prinsen på soffan, god natt !


Lill lördag ...

Jajjamensan, lill lördagen är här :) Skönt att det bara är två dagar kvar sen äre helg ... Me liiiike :D Men faktiskt så kommer jag fuska lite, jag tar helg imorgon ! Grymt . Ska äntligen åka hem till prinsen min ..

Idag har de väl inte hänt nått speciellt, mer än att jag har varit hos min sjukgymnast och fått mig en TENS apparat som jag ska prova i 6 mån . Ska använda den när jag sitter på föreläsningar och när jag tränar så att jag ska stå ut ! En TENS fungerar så att den skickar iväg elektriska impulser vilket ger en pirrande känsla, känns som om det är nyss före sockerdricka :P Men dessa elektriska impulser ska alltså bryta mina smärtimpulser som går till hjärnan .. Ja man kan jämföra med när du blåser på ett sår så får får man andra signaler än smärtsignaler till hjärnan, det är samma princip på denna lilla manick ! :)
Som det är nu så har jag tyvärr ont varje timma varje dag, vilket är himla påfrestande .. Jag kan inte sitta på en föreläsning utan att det gör ont, kan inte träna alla former utan att må dåligt .. Så nu hoppas jag att denna lilla grej ska underlätta min vardag lite :) Är medveten om att det är lite som massage, det ger inte en långvarig smärtlindring utan man måste också kompensera med träning men det kan underlätta och det är de som jag vill åt .. Jag har alltså haft maskinen på mig hela dagen idag och det är en knepig känsla faktiskt :) lite speciell men jag känner redan vad det är som är så bra med den ... Det va några veckor sedan som jag fick slippa lite av smärtan som jag fick idag så jag är positiv till detta !
Har även fått några träningsövningar som jag ska kombinera denna behandling med så nu äre hårdkörning direkt alltså :) Håll tummarna !!!!

Har känt av en sjudunrans huvudvärk ikväll, vet inte om det beror på TENS:en att jag har haft den hela dagen och är lite ovan men jag hoppas att det går över tills imorgon iaf ...

Ska faktisk krypa ner i sängen o titta på lite tv sen blunda och sova så gott jag kan :)
Tack för idag ..

God morgon...

Ja nu va det morgon igen .. Skönt att dagarna går fort, idag kör vi på med nya tag :) Kör ett kvällspass idag, därför jag har fått lite sovmorgon .! Just nu sitter jag med en turban på skallen, måste ju torka håret innan man går ut för det är ju sviiinkallt tyvärr ........... Ne dags för att göra sig klar så man inte kommer för sent !

Klä på er idag folket, ingen ska frysa ;P

Friends ...

Jajjamensan nu blire vännermaraton :) eller ja maraton o maraton men jag ska kolla tills jag somnar ... Har trots allt varit lite duktig idag, sökte artiklar i ca 20 min WOW vilken insats av mig NOT ! Jaja, ny dag imorgon = nya tag .

Nä nu säger min trötta nyss masserade rygg/nacke att det är dags för sängläge .. Nattis



Måndag igen ..

Då va det måndag igen, men den är påväg mot sitt slut :)
Dagen har väl varit helt okej, varit på praktik sen i skolan på omvårdnadshandledning och sen tillbaka till praktiken en sväng till .. Fick massage idag, suuuper skönt va det men mår väl sådär just nu . Känner mig rätt mörbultat men på ett bra sätt :)
Ikväll blire bara lugna puckar för min del, kan nog bli att man söker en o annan artikel bara för att jag ska bli klar med min Paper någon gång ... Men det blir ingen träning idag, känner mig nöjd med att jag gick till och från praktikplatsen idag (det är 40 min promenad enkle)

Helgen som varit har faktiskt varit härlig :) På fredagen va jag hemma på HSB med prinsen, bjöd hem mamma o pappa på middag .. Vi käkade räkor och dom va hur goda som helst och stora :) (dom köptes på coop) På lördagen va det hoppträning i Delsbo för Uffe, som gick kanon bra :) Efter de va det avslutning med laget men blev bara där nån min för sen åkte jag hem till mannen o bara slappade på soffan, skönt med såna kvällar ibland :) På söndagen så va det hoppträning på förmiddagen igen sen va vi i sjöbo hela familjen, brorsan o hans tjej va också hemma . Där grillade vi korv o travade ved .. Målet är att huset som mamma och pappa ska bygga ska vara klart till våren så jag hoppas att planen hållet ! Det kommer iaf bli kalas fint :)


Jag och min stjärna :)

Jag och min stjärna ...


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0