tillbaka till sundsvall

Ja nu är man tillbaka till Sundsvall igen .. Känns lite sådär måste jag säga ! Vill ju helst vara hemma med R o mysa, inte sitta här helt själv :P Men men, det är bara till sommarn kvar sen så får jag va hemma på heltid :)

Tänkte att jag skulle lägga ut bilder på hur köket ser ut just nu, det är inte klart än men så att ni får se hur fint det kommer att bli när det är klart :)









Det som är kvar att göra är att foga kaklet, måla väggarna vita, sätta upp spotlights, spis och fläktkopa :) Visst kommer det bli fiiint !!!


luciadagen

Sankta Lucia, skänk mig en tia ;) hihi
Idag har det varit en lugn dag, kollade först på skidskyttestafetten för damer (grymt med en tredje plats) . Efter de försökte jag städa byggarbetsplatsen som vi har hemma, blev helt ok måste jag säga ... Nu kan man iaf gå utan att släpa med sig alltför mycke sågspån :P Men jag får trösta mig med att det kommer bli kanon fint ! Super snyggt kakel måste jag säga :D
Efter städningen så for jag till stallet för att rida med Sandra, gick helt ok men det är ju så hårt i marken så man kan ju inte rida vart som helst ... Trööök !

Ikväll så far jag nog tillbaka till Sundsvall med brorsan o Elina, inte så sugen men orkar inte kliva upp så tidigt imorgon :P Så jag o R få stå ut med att vara på varsina håll ikväll ...
Men ska passa på o mysa lite nu innan vi ska åka :)
Simma lugnt :P


3dje advent

Jajjamensan nu är det 3dje advent, reeedan .. Helt sjukt va veckorna går fort alltså !
Ja man kan ju också undra va jag gör vaken den här tiden, ligger faktiskt o funderar på de just nu :P ne men kvällen började med middag hos mamma o pappa plus att Lars o Elina va hemma så alla va samlade :) Sen drog jag vidare till Vickan, hade myskväll där med Vickan, Helena o Stina :) Himla trevligt .. Längesen man träffade dom .. Vickan bjöd på så mycke gott, hon är himla duktig på att dona måste jag säga :) For hem till mamma o pappa igen vid 23 tiden, där satt alla o va lite små fulla tror ja :P Det vankades utgång för gänget iaf, va väldigt tveksam själv pga att jag va suuuper trött o ont i skallen (efter ett dygn på ambulansen), så jag hade tänkt sova men följde med Elina ut för att visa Ljusdal by night lixom .... Men det blev ingen lång visit ! Jag o R gick hem så nu ligger jag äntligen i sängen o ska sova :D guuuuld ...

Dygnet på ambulansen va hur bra som helst iaf, himla skoj ... Blir nog fler gånger :)

Nej nej, nu är det verkligen dags att knoppa !


LARS WINNERBÄCK

Jajjamensan, va på Lasse i fredags med R, Johan och Anna .. Hur grymt som helst faktiskt ! Har varit i Leksand hela helgen . Va väldigt skönt med en liten mini semester iaf .
När jag och R åkte så va det fint hemma, men när vi kommer hem så är det kaos :P Pappa har nämligen varit där och börjat med köket :D Äntligen ! Alla luckor sitter på plast, plus bänkskivan och det är verkligen fint alltså ! Kommer bli kalas bra när det är klart . Så till helgen när jag kommer hem igen så ska vi måla som dårar så det blir klart någon gång ! Kan nog inte leva i de där kaoset så himla länge utan att bli knäpp :P

Kom till Sundsvall igår kväll . Lite tråkigt men men, det är bara att gilla läget ! Har haft gruppexamination idag, gick ju hur galant som det bara kunde gå ... Förstår inte riktigt hur det gick till men är himla glad över det ! Har nog aldrig varit så oförberedd någon gång under mina 2,5 år i skolan ... Men det är ju roligt att man har såna talanger också :)
Imorgon kommer mor och hälsar på, ska åka lite på Ikea o se ifall man hittar trevliga tillbehör till det nya köket :) hihi ... Hon blir här till på onsdag så jag ska få åka bil hem, SKÖNT !
På torsdag ska jag och R vaccinera oss också, mot Twinrix, inte mot svinet ! Blir nog inget mot svinet för våran del heller, vet inte riktigt varför men det känns inte rätt på nå vis .. Vill göra de, men det är många saker som talar emot de, bla att det bara räcker i 9 månader, jag tror att jag redan har haft det vilket gör att jag nog är immun, sen att dom har ändrat informationen hela tiden fram och tillbaka så jag vet inte riktigt vad man ska lita på, har dom verkligen kommit fram med ett bra vaccin ?? Allt har blivit så himla förstorat med hjälp av media och allt har gått så himla fort .... Folk glömmer ju att det dör lika många om inte fler av den vanliga influensan och den vaccinerar då inte jag mig emot ....... Så jag vet inte, blir ingen vaccination nu iaf, får se hur det blir senare !

Så, vad händer ikväll då ???? Inte så mkt skulle jag tro, kanske umgås med grannarna mina men vi får se ! :) Skulle behöva översätta tegelstenen till tentan också, men förhoppningsvis så hittar vi på något roligare än de alternativet :)
Ha en fortsatt trevlig dag !


kallt ...

Idag kan man säga att det är otroligt kallt ute ... Usch usch, man hinner lixom inte vänja sig innan det smäller till och blir tok kallt ......
Idag har vi gjort klart vårat grupparbete, gick en aning trögt men klar blev vi iaf ! Så nu får man hoppas att vi inte behöver kompletera, tror inte att vi kommer behöva göra de men man vet ju aldrig ... Fick reda på att jag och Malin blev Godkända på forskningsplanen, GRYMT :) Skönt att man slipper tänka på den nå mer . Så nu ska vi muntiligt examinera grupparbetet på måndag sen äre bara bakgrunden till C-uppsatsen som ska bli klart före jul kvar ... Skönt de ! Hoppas att vi hinner :D

Ikväll blire massage iaf, ska bli himla skönt .. Känner verkligen att jag behöver de . Är trött i nacken nu, och det har inte varit en rolig vecka i skolan denna vecka så jag förtjänar det :) Tycker iaf jag ..
Imorgon ska jag bege mig hemåt igen, ÄNTLIGEN ! Har vare en lång vecka igen, lika som den förra . Nu längtar jag hem faktiskt . Mannen har börjat plocka ur köksskåpen och ska knacka bort kaklet nu ikväll, kuuuul att det går framåt .. Pappa ska börja montera ihelgen ... PERFA !
Jag och mannen ska däremot inte vara hemma, vi drar till Leksand på fredag med Johan och Anna för att gå på Lars Winnerbäck på fredag kväll .. Sen blire nog lite shopping på lördagen i Borlänge . Kommer nog bli väldigt roligt :)

Ne nu ska jag fara till massörn :) So long !


tisdag

Haha ja, dagen började ju på ett minst sagt roligt sätt .. Det började med att våran föreläsare för dagen skällde ut oss för att vi satt för långt ifrån henne och att vi i och med de blir dåliga sjuksköterskor för man sätter sig aldrig sådär långt ifrån patienterna när man pratar med dom ........ MEN HALLÅ!! Va tror hon ?? Ja jag säger då de, om det är sånt som avgör ifall man blir en bra eller dålig sjuksköterska så vet inte jag .. DÅ behöver man ju inte gå den här utbildningen :P Men inte råga på de, hon satt bakom en dataskärm när hon föreläste .. Hur pedagogiskt är de egetligen ?? Jaja, jag är inte bitter men ibland kan folk verkligen reta gallfebern på mig alltså .! Dagen började alltså inte så bra och fortsatte ungefär i samma anda !! Får se om hon är mer kramgo imorgon ;)

Jag och Malin har iaf varit duktiga idag, blev klar med forskningsprocessen och lämnade in den .. Skönt att få saker klara .. Det borde räcka de vi skrev men man vet aldrig med lärarna på detta ställe ! :P Tur att man kan leva på hoppet ;)
Kvällen kommer nog bli relativt lugn, ska kika lite i den engelska boken som vi ska översätta .. Ska försöka komma någonvart i den men det är trögt ! Skulle vilja vara hemma med mannen o mysa lite istället .. Idag har vi faktiskt varit tillsammans i 1,5 år hihi .. Skojsigt ..

Ihelgen så va vi i Brännås och käkade gryyyymt god julbordsbuffe med släktingarna .. Vi stannde kvar över natten vilket va himla skoj .. Vi spelade Nintendo Wii .. Vi bowlade, spelade tennis och sist golf .. Det är ganska svårt faktiskt ! :) MEn roligt .. Jag är helt värdelös på golf o vanliga fall och tycker att det är hur värdelöst tråkigt som helst men när vi spelade så va jag helt otroligt bra :) Som om jag aldrig har gjort annat än spela ! Bowlingen gick väl sådär, inte sämst men inte bäst heller .. Tennis va jag helt ok på faktiskt :) Dängde skiten ur några ;)
Träffade även mitt nyaste kusinbarn, Märta :) Guuud vilken goding alltså .. Har tre grymma kusinbarn nu - lyckligt lottad !!

Näe nu äre nog med skrivningen ! Ha de göttans :)


RSS 2.0